(eq. sampler synthesizer)
     ACOUSTIC ENERGY
     ALBION - WMI
     ALVA
     APOGEE
     APOGEE LIGHTING
     AUDIOLAB
     BEHRINGER
     BLACK RHODIUM
     BOSPHORUS CYMBALS
     CHORD COMPANY
     CME
     COEF
     DAVE SMITH
     DUAL
     F.A.L. LIGHTING
     FALCON ACOUSTIC
     FRONTIER DESIGN
     GHOST ACOUSTICS
     HAD AUDIOLAB
     HI FI KOMPLETI
     HOSA TECHNOLOGY
     JJ ELECTRONICS
     KLOTZ CABLES
     M-AUDIO
     NAD
     NAGAOKA
     NATIVE INSTRUMENTS
     ON STAGE STANDS
     PARASOUND
     PEARL
     PHONIC
     PIONEER PRO DJ
     QUAD
     RAZGLASNI KOMPLETI
     RME
     ROGER LINN
     SE ELECTRONICS
     SENNHEISER
     SHERWOOD
     SOUND NEWS
     TANNOY STUDIO
     ULTRASONE
     VIC FIRTH
     WHARFEDALE HIFI
     WHARFEDALE PRO
     YAMAHA
     ZOOM
     NOVO NA TRŽIŠTU
    NOVO U PONUDI
    OBAVIJESTI
    POSEBNE PONUDE
    POZNATI KORISNICI
    PRVI BIT
    VIDEO NOVOSTI15.11.2017.
Novo, novo, novo!!!

 

   

Dragi naši...
Dolaskom kraja godine i mjeseca darivanja, obogatili smo i našu ponudu sa dugo iščekivanom novom Diamond 11 serijom renomiranog proizvođača Wharfedale!
Od danas u našoj poslovnici u Nehajskoj 59 možete vidjeti, uz najavu čuti i naravno kupiti 11. seriju ovih popularnih zvučnika!!!9.11.2017.
Falcon...

 

   

Falcon Acoustic BBC LS3/5A u Provoxu!

Duga povijest više od 40 godina koju ovaj legendarni model ima, čini LS3/5A najprodavanijim ozbiljnim i skupim zvučnicima u audio povijesti a prodano ih je u svijetu između 60.000 i 100.000 pari. Mada je prvotno namijenjen monitoriranju u reportažnim kolima vrlo brzo je osvojio srca audiofila i ljubitelja glazbe diljem svijeta. Unatoč svojim malim dimenzijama i skromnim tehničkim podacima oduševljava svojim velikim i ispravnim zvukom. Kroz audio povijest mnoge su se tvrtke uhvatile izazova proizvodnje BBC LS3/5A modela. Najviše ih je proizvodio Rogers pa zatim KEF, Spendor, Harberth dok su Chartweel, RAM, Goodmans i Stirling Broadcast proizveli manju količinu. I po čemu je onda Falcon LS3/5A poseban? U kompaniji se nisu libili angažirati Malcoma Jonesa (bivšeg konstruktora iz KEF-a) koji je izvorni dizajner B-110 i T-27 zvučničkih jedinica koji su ugrađeni u originalni 15 Ohma Rogers LS3/5A iz 1976. godine. Ova akvizicija omogućila je da ljubitelji LS3/5A više ne moraju tragati za second hand modelima ili kakvim new old stock modelima. B110 i T27 se ponovo proizvode pod paskom njihovog kontruktora. Izrada kutije i skretnice u potpunosti zadovoljava stroge BBC specifikacije i u ovom trenutku Falcon LS3/5A je jedini koji se proizvodi što znači da možete doći do novih zvučnika. Parovi zvučnika su upareni, imaju certifikat o autentičnosti i nalaze se u našoj slušaonici…
2.10.2017.
M-audio

 

   

Kako nam se bliži sve hladnije vrijeme tako se i glazbenici sve više zatvaraju na toplo, osobito producenti koji uvijek kuhaju nešto novo...
Tom prilikom ali naravno i za sve one koji se žele počet baviti produkcijom, obnovili smo zalihe sada već pouzdano i provjereno odličnim M-audio monitorima poput BX5 D3, BX8 D3, AV 32, AV 42 te audio sučeljima koje možete naći na našoj staroj adresi Nehajska 59!!!!1.9.2017.
Dual u Provoxu!

  

 
 
Poštovani ljubitelji dobrog zvuka,
Od dana 01.09. u našem dućanu, Nehajska 59  možete naći i gramofone renomiranog proizvođača DUAL.
Klikom na sliku možete vidjeti detaljnu ponudu....6.7.2017.
Novo u Provoxu!

       
       
  Od 06.07. novo u Provoxu, renomirani proizvođači Yamaha elektornike i Sennheiser slušalica od sada 
   u našem asortimanu!!!17.3.2017.
ACOUSTIC ENERGY AEGO BT2

 

   

Ovaj izvanredan bluetooth zvučnik možete poslušati i kupiti u našem maloprodajnom salonu, Zagreb, Nehajska 59.

Bluetooth je postao najvažniji način povezivanja u audio industriji. Shodno tome AE na sajmu u Bristolu, koji se održao krajem veljače, predstavlja Aego BT2. BT2 je aluminijske konstrukcije, kontrolama na dodir i s vrlo čistim i atraktivnim linijama. Ovaj bluetooth zvučnik podržava 4.0 i APT-X nisku latenciju.
BT-2 je stereo zvučnik no ima i opciju povezivanja još jednog zvučnika u "pravi" stereo par. U paketu je i USB punjač i mikrofon za "hands free" pozive.
Trajanje baterije je 36 sati kod 1/3 volumena a masa zvučnika je 2 kg. U svakom slučaju radi se o vrlo atraktivnom putnom zvučniku za svakodnevnu upotrebu. Za glazbu na putu ili odmoru dovoljan je mobitel, tablet i ovaj zvučnik. Cool! Zar ne?
17.3.2017.
ACOUSTIC ENERGY AE 100

 

   


Acoustic Energy je predstavio dva nova stereo zvučnika iz nove serije 100. Radi se o modelima AE100 i AE109 koji su u prošlosti ostavili neizbrisiv trag u audio povijesti. Cijene su vrlo pristupačne za hrvatsko tržište. Sve tehničke podatke potražite na našoj web stranici a modele AE100 i AE109 možete poslušati i kupiti u našem maloprodajnom salonu.
14.2.2017.
AE1 Active...


 
    
„Acoustic Energy legendarni model AE1 u aktivnoj varijanti na lageru!
Acoustic Energy AE1 je model zvučnika koji s pravom stoluje u dvorani slavnih. Proizvodnja koja se nije prekidala od daleke 1987. godine govori a kakvom se bezvremenskom dizajnu radi. Nakon 29 godina AE1 zasluženo ide u mirovinu a ove godine na 30 godišnjicu kompanije najavljuje se AE1 u aktivnoj varijanti. Samo ime govori da se radi o iznimnom proizvodu jer se u tvrtki ne bi igrali s reputacijom AE1.
Što sve donosi AE1 Active? Po dva 50 watna pojačala po zvučniku u AB klasi (preskočila se notorna D klasa koja se uglavnom nalazi u aktivnim monitorima), aktivnu skretnicu 4. reda (24 dB / oktava, minimal phase), upotrebu aluminija u gradnji zvučničkih jedinica, RCA i XLR konekciju te +- 2dB korekcije basa i visokih za prilagođenje prostoru. Frekvencjiski raspon ovih sjajnih aktivnih zvučnika je 40Hz - 25 kHz. AE1 Active će se isporučivati u 3 finiša. Piano crni i bijeli će stajati 10.000 kn za par a par u piano cherry boji 12.000 kn za par.

Prvi par je na demu u našoj slušaonici...“5.1.2017.
Decade Maple!

 

    

Za podizanje kvalitete izrade bubnja te kvalitete zvuka, Pearl je posegnuo za iskustvom starim 70 godina u izradi vrhunskih Drum setova!
Prioritet je bio na izradi lakiranog Maple Shella za dobivanje boljih performansi u setu cijenovno pristupačnom svakome!
Nova Decade Maple serija se sastoji od više setova različitih dimenzija te naravno u paketu sa hardweare serijom 830.
Više o samoj seriji ili određenom setu možete saznati u našoj maloprodaji na adresi Nehajska 59.22.12.2016.
Stigla Baka Mraz sa novitetima!

 

Baka Mraz se došetala malo do shopa pa donijela neke novitete iz Pearl asortimana...između ostalog novo u ponudi su Senisitone maple snarovi dobine 14 x 5 te 14 x 6,5!!! Dostupni u prodaji od 23.12.2016...što je još novo možete provjeriti i osobno u našoj maloprodaji na adresi Nehajska 29, svakim danom od 09 - 18h te subotom od 09 - 14h...

     18.10.2016.
Dolazak legende...

 

  

Uskoro na lageru...
Export limited serija Catrina's Cry Artisian II dolazi u setu 10", 12", 16", 14S", 22" te komplet Hardweare serije 830 za cijenu od 6690,00 kn!28.9.2016.
Zoom F8

 

   
 
Zoom F8 je novi uređaj iz Zoom kolekcije snimača, stvoren za ozbiljno stvaranje filmova te vrhunski audio doživljaj.
Sa 8 mikrofonskih preampa, 10 traka snimanja te podršku za 24-bit/192 Khz audio, F8 spada u High End snimače današnjice...
Više o ovom prozvodu te o samoj cijeni, možete sazanti klikom na sliku!!!!
Torba za F8 se prodaje odvojeno...25.8.2016.
Stigao je naslijednik!!!

 

  

Poštovani bubnjari....

Obaviještavamo Vas da nam je na lager stigla nova pošiljka Pearl asortimana!
Za sve one koji neznaju, stigao je i naslijednik legendarnog Eliminatora, od danas Eliminator RedLine single ili duble!
Ostalo ih je još jako malo pa Vas pozivamo da Već danas pokupite svoj primjerak!!!

Također ponosno najavljujemo da smo dobili i zadnja 2 Signature Chad Smith snara u Europi!!!

Vidimo se na starom mjestu, ugodnu kupovinu želimo.....27.6.2016.
Aego 3!!!

 

 

Poštovani ljubitelji dobrog zvuka s računala te dobrog i jednostavnog kućnog kina!

Ponosno Vas obaviještavamo da nam je na lager stigla prva pošiljka višestruko nagrađivanog Acoustic Energy Aego3 sistema sinkronizirano s početkom prodaje u EU.

Novi Aego3 sistem dolazi u dvije varijante. Prva opcija se zove Aego3 i on je tradicionalni sub+sat sistem u čijem se subwooferu nalaze sva potrebna pojačala za sub i za satelite te sva potrebna elektronika. Sistem je idealan za sve one koji žele kompaktan sistem uz svoje računalo, laptop ili tablet.
Aego3 je vrlo fleksibilan sistem i može se koristiti na više načina što se vidi iz priloženih slika
Druga opcija se zove Aego Sound3ar. Ovdje se radi o kombinaciji suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno i odlično zvučeće kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru.
Oba sistema krasi kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, APTX Bluetooth, daljinsko upravljanje i naravno visoki Acoustic Energy standard zvuka.

Klikom na sliku možete svidjeti sve detalje vezane za ovaj odličan proizvod!!!
13.6.2016.
Parasound u Provoxu!

 

   


PARASOUND U Provoxu

Malo je proizvođača u audio biznisu koji toliko inzistiraju na vrijednosti za uložen novac. Renomirani američki proizvođač PARASOUND je jedan od njih. Njihova pretpojačala, izlazna pojačala, D/A pretvarači i zonska pojačala podjednako koriste ljubitelji dobrog zvuka i profesionalci. Suradnja s najpoznatijim tonskim studijima jamstvo je kvalitete. Nabrojimo neke: Lucas Film, Sony Pictures, Warner Brothers, Benn Burt, Pixar, 20th Century Fox, Universal Pictures, Randy Thom, Kayne West, Oliver Stone, Skywalker Sound i mnogi drugi. Što je spojilo profesionalce s jedne strane, koji inzistiraju na pouzdanosti, neutralnosti i izdržljivosti, i audiofila s druge strane koji cijene ljepotu zvuka? Osnivač i vlasnik tvrtke Richard Schram će reći da se radi o velikom gotovo 40-godišnjem iskustvu, poštenju i spoznaji da nema supstitucije dobrom dizajnu. Ako je dizajn dobar nema potrebe za “zakrpavanjem” istoga, plemenitim i skupim materijalima i tako pravdanjem enormno visoke cijene uređaja. Da bi dizajn bio kompetentan svakako je i zasluga Johna Curla koji spada u red najpoznatijih dizajnerskih zvijezda današnjice koji je svoje znanje pekao u mnogim najvećim audio tvrtkama današnjice. Jedna od njih je i Mark Levinson.

Danas PARASOUND proizvodi četiri linije proizvoda. Premium Liniju Halo, zatim New Classic, te gamu profesionalnih višezonskih pojačala Zone Master i Z-Custom. Svi ti proizvodi predstavljaju odličnu vrijednost za novac. Dođite i poslušajte…

Više o ovom odličnom proizvođaču možete vidjeti na slijedećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=SKHNx-PSZ2I
 
19.11.2015.
Nagaoka u Provoxu!!!

 

   

Japanska tvrtka Nagaoka jedan je od vodećih proizvođača gramofonskih zvučnica, igli i ostale opreme za ljubitelje gramofona i analognog zvuka. Srećom po Nagaoku tih je ljubitelja sve više pa na sceni imamo svojevrsni analogni come back i ponovno upoznavanje s vrlinama dobro podešenog analognog gramofona. Nagaoka i Tonar zvučnice su pristupačnih cijena premda se u gami nalazi nekoliko vrhunskih modela koji nadmašuju cjenovni razred u kojem se nalaze. No ipak većina modela ima cijenu prilagođenu hrvatskoj realnosti pa svi oni koji žele unaprijediti zvuk svojeg postojećeg gramofona ili oni koji žele oživjeti svoj zaboravljeni gramofon u Nagaoka i Tonar gami mogu naći nešto za sebe. Nagaoka MP serija je pravi best buy za ljubitelje gramofona…15.10.2015.
NAD u Provoxu!

 
                                       

Dragi naši....

S ponosom Vas obaviještavamo da u našoj maloprodaji od danas možete nabaviti proizvode renomiranog
proizvođača NAD konzumne elektornike.
U njihovom asortimanu možete naći sve što Vam je potrebno za Vaš A/V sustav.
Ponudu i cijene možete provjeriti klikom na sliku.....
25.8.2015.
Povratak otpisanog....

 Cijenjeni bubnjari....

Predstavljamo Vam najprodavaniji Pearl bubanj svih vremena....Pearl EXL EXPORT....
Od sada dolazi u tri nova lakirana finiša,  Natural Cherry, Black Smoke te Honey Amber,
izrađen na bazi nove
Superior Shell Tehnologije sa novim Opti-lock tom nosačima!!!
Uz kompletan set bubnjeva koji dolaze u dvije veličine 22", 10", 12",14", 14S te 22",12", 13", 16"F, 14"S
dolazi i Hardweare nove poboljšane serije HWP-830 koja uključuje i pedalu serije P-930....

Sve to za odličnu cijenu od 6.840,00 kn za gotovinsko plaćanje!!!

   
                 20.2.2015.
Wireless sistem!

 

                                      

Nešto sasvim novo....

DS-1 je aktivni stolni Bluetooth zvučnik opremljen nevjerovanim tehničkim i zvučnim performansama.
To donosi aptX tehnologiju za Bluetooth te vrhunsku kvalitetu zvuka za model miniaturnih dimenzija.
Najveća prednost ovog modela je trenutno povezivanje preko Bluetootha sa mobilnim telefonima, laptopima ili tabletima.

Više o samom uređaju možete saznati klikom na sliku ili osobno u našem dućanu....

     

13.2.2015.
HOSA TECHNOLOGY

 
Cijenjeni kupci,

Ovim putem Vas obaviještavamo da je stigao novi brand u naš asortiman!!!
Od sada u ponudi imamo veliki izbor kablova, gitarskih, mikrofonskih, interkonekcijskih te konekotre i adaptere.
Više o samim proizvodima, cijenama i karakteristikama možete doznat klikom na link HOSA TECHNOLOGY!!!

Evo par primjera novih artikala u porodaji od danas....

              

Ugodnu kupovinu želi Vam Provox Team!4.10.2010.
Pro-Mark i L.A. Special palice u Provoxu

 
NOVO! NOVO! NOVO!

Od sada i kod nas možete nabaviti palice i dodatnu opremu poznatog američkog proizvođača Pro-Marka, a nudimo i izbor, na domaćem tržištu vrlo popularnih i ultra-povoljnih modela palica, iz L.A. Special radionice - Pro-Markovog 'budget' branda. Kliknite na link i provjerite dio naše ponude najpopularnijih modela Pro-Mark proizvoda...ponudu ćemo uskoro proširiti, a za dostupnost svih proizvoda, molimo obratite se našoj maloprodaji.

ZOOM
ZOOM
WHARFEDALE HIFI
ACOUSTIC ENERGY
NAD
BLACK RHODIUM
PEARL
PEARL
ACOUSTIC ENERGY
BLACK RHODIUM

 
Kontakt
MALOPRODAJA
Nehajska 59
HR-10000 Zagreb
Radno vrijeme:
Pon-pet:
9:00 - 18:00
Sub: 9:00 - 14:00
 
Tel : 01 5499-725
Fax: 01 5499-726
Email: prodaja@provox.hr
----------------------------
 
VELEPRODAJA
Nehajska 59
HR-10000 Zagreb
Radno vrijeme:
Pon - Pet: 9:00 - 17:00
 
Tel: 01 5499-725
Fax: 01 5499-726
veleprodaja@provox.hr

Provox Multimedia
Provox Games
Studio Šišmiš
Demobands.com